2016. január 27., szerda

Szerelem első kattintásra-könyv- Lovely Books- Dream válogatás







Szerző: Emma Garcia
                                                               Kiadás éve:2013
                                                               Oldalszám:384



"Miután Rob,Viv volt vőlegénye harmadszor is lefújta az esküvőt,a lány tudja,hogy csak segítséggel állhat talpra.S miközben összetört szívek történeteit kutatja az interneten,kipattant az agyából az isteni szikra: saját weboldalt hoz létre,ahol az összetört szívek mindent egy helyen találhatnak meg.
Csakhogy útmutatás,amelyhez a blog bejegyzések révén jut,mintha nemigen segítene Rob visszaszerzésében.Éppen ellenkezőleg,úgy tűnik,hogy legjobb barátja és tettes társa,Max irányába vezeti.
De hát hol marad Max,amikor Vivnek leginkább szüksége lenne rá?Na és Rob belátja valaha a tévedését?Egyébként pedig létezik olyan hatékony kereső ,amely képes megakadályozni hogy összetörjük saját szívünket...vagy másokét?"


Nos....mit is mondhatnék erről a könyvről?
 Nem mindenkinek ajánlanám,néhány embernek nagyon unalmas,a tapasztalatok és a körbe kérdezések alapján. De nyugalom... van akinek nem.
Nekem nagyjából tetszett,a vég kifejlete irritálósága ellenére is.De kezdjük az elején.
Viv....egy irritáló karakter.Mármint mindenki tudja hogy Rob milyen,nem kedvelik.De ez a buta liba úgy bele van habarodva.....hogy az kész.Mellette meg ott van Max aki szereti,mindig számíthat rá de ő nem látja  a fától az erdőt...nagyon nem.
Amikor kidobta...végre felcsillant a remény sugár hogy hátha.A munkája is beindult,bár sokszor elrontotta....mert csak arra a marhára koncentrált.De jött Max és  tudjátok...Max mindent megold,rendbe teszi.De túl szép lett volna ha így folytatódik.Tudjátok...ilyen simán.A főszereplő libánk,akarom írni leányunk nagymamája megbetegszik,oda megy,de nyugi rendbe jön sőt..ez nem is igazán fedi le az egészet xD
Na de vissza Vivhez.Elcseszi,de nem kicsit,nagyon.Max eltűnik,de mentségére legyen mondva keresi. Sőt...Nemzetközi kampány meg minden játszik.
Bár azt mindenképp le kell írnom,hogy Max birkatürelmének és kitartásának jár az elismerés. Hihetetlen mit el nem tűr ennek a nőszemélynek.
Meg kell még említenem a "ribanc" karaktert ebben a könyvben.Viv legjobb barátnője.Akiben nagy változás,sőt tovább megyek fejlődés megy végbe a történet alatt.Az eddigi kúró-pajtások helyét átveszi valami más ami nagy szó,már az egyéniségéből kiindulva is.
A történet vége irritáló...de nem lövöm le a poént.
Csak annyit mondok kb így éreztem magam mikor a végére értem:

Szerintem ez a könyv....olyan...hangulathoz kötött szóval ha értékelnem kéne 5/3 
Ha valaki szakításon van túl,vagy érzi hogy közeleg akkor olvassa el.Nagyon hasznos tud lenni~
Mivel ez egy bolondos hisztis picsa története aki mélyre esik,de ki akar mászni belőle és tanácsokkal lát el,amire néha mindenkinek szüksége van....
Na de ennyit tudtam erről összehozni~
See you next time :3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése