2016. január 26., kedd

Faldöngető -könyv- Lovely Books- Ulpius










                                               Írta:Alive Clayton
                                              Megjelent:2013
                                             Oldalszám:424


Nos igen...Ulpius-házas könyv következik  :3 ezt is egy kicsit régebben olvastam már,de változatlanul kacagok ha eszembe jut egy egy részlet belőle xD
Egy elragadó történet,vicces szereplőkkel akik szeretnek szaporodnixD
Imádom Caroline-t és Simont is :D úgy gondolom egymás mellett tökéletesek,pedig én még a könyvekben is úgy állok a párkapcsolatokhoz hogy kapásból a hibát keresem bennükxD Na jó.Az övékben is van egy pár,de bájosak vele :D Bár szerintem Caroline kicsit hisztis picsa,de ezt bevehetjük nőcis vonások közé.Simon pedig túlságosan tudja hogy jól néz ki,ami veszélyes egy pasinál.Na de kezdjük...A rövid tartalommal:

Caroline Reynolds magáénak tudhat egy fantasztikus, új lakást San Franciscóban, egy irigylésre méltó háztartási robotgépet… O-t viszont nélkülözni kénytelen (és itt most nem Oprah-ról van szó, kedves olvasók). Tervezői karrierje felfelé ível, irodája a kikötőre néz, egy bombasztikus cukkinis kenyér receptje is az övé…,  de O-nak se híre, se hamva. Ott van neki Clive (a világ legaranyosabb cicája), a jó barátok, egy hatalmas ágy, csak O nem.

Azóta, hogy beköltözött új lakásába, az O nélküliség állapotát tovább nehezíti szexuálisan túlfűtött szomszédja , aki éjnek évadján olyan hangos faldöngetésben részesíti, amilyet még sosem hallott. Minden nyögés, náspángolás és… – ez csak nem nyávogás volt? –, szóval mindez hangsúlyozza a tényt, hogy nem csupán nem hagyják aludni, de még mindig meg van fosztva…, igen, helyes a tipp: O-tól is.Majd belép a képbe Simon Parker (tényleg, Simon, kérlek, lépj be). Amikor a faldöngetés odáig fajul, hogy jóformán szó szerint kilöki a gazdáját az ágyból, Caroline, arcán kielégületlenséggel, rózsaszín baby-dolljában végre szemtől szembe kerül már sokszor hallott, de sosem látott szomszédjával. A késő éjjeli ütközet… nos, vegyes érzelmekkel zárul.

A véleményem az hogy alapvetően egy jó alap sztori.Van egy enyhe ellentét a két szomszéd között.Az egyiknek jó a szexuális élete a másiknak meg annyira..nem,hiszen Mr.O kerüli. Caroline orgazmus nélküli és macskás élete meg lesz spékelve Simon változatos pajzán életének hangjaival.Mindegyik szeretőnek ad egy egy...érdekes becenevet.Van aki kacag de olyan is akad aki nyávog.A nyávogós hölgyike és Caroline macskája között első hallásra 'szerelem' alakul kixD Tegyük hozzá hogy a csávó olyan energikus hogy folyton csapkodja az ágya a falat.Mit ne mondjak...Erőteljes behatása lehet Simonnak. Egy nap a főhős nőnél elszakad a cérnácska és átkopog.És itt kezdődik el minden.A történetről jelenleg nem akarok túlságosan sokat mondani,mert azzal elmondanám az egész cselekvést.Így nem maradna meglepetés,bár ez egy 'tipikus' love  story de a bájos humorral megfűszerezve,no meg egy kis fűszeres veszekedéssel.
Én a címből meg a borítóból arra következtettem hogy tele lesz szexel.De nem.Komolyan csajos könyvre sikeredett.Nincs benne semmi olyan nagy lelki probléma vagy hasonló,kis lightos.A páros haláli,egymást oltogatják sokszor,Caroline eteti Simont jó párszor és így egyre közelebb kerülnek.Megéri elolvasni,ha csak egyszer is, bár szerinte ha valaki egyszer elolvasta időnként biztos elő fogja venni,már csak bele bele nézni is.Főleg az utolsó pár oldalt,ami egy másik szemszögből mutatja be a cselekvést. 
Picit a szereplőkre kitérve...Caroline picit földhöz ragadt,kesernyés stílusához Simon spontaneitása és gondtalansága jól passzol,a páros eléggé dinamikus és pörgős,hiába azt néznénk ki elsőnek a női főszereplőnkből,hogy ő lesz a megkeseredett mégis kedves macskás néni fura sütivel....Simon dug ellene.Vagyis tesz....Bocsánat billentyű botlás ~
Az írónő stílusa is jó.Tehát a nyelvezettel és a fordítással is meg voltam elégedve.Itt még azt is megjegyzem,hogy a fordítás Balázs Júlia munkája és nagy pacsi jár érte. Talán néhol éreztem egy kis vontatottságot,de pótoltak érte a humoros és izzasztó jelenetek.

Ha pontoznom kellene olyan...5/4 
Komolyan ma eléggé....lendületben vagyok...talán túl sok a kávé...Lehet még jelentkezem...vagy nem :3
Bye Bye~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése