2016. március 28., hétfő

K-pop News (Exo)



Az EXO manapság az egyik...legfelkapottabb K-pop banda. Az SM-nél pedig  egyfajta második SuJunak indult (ahogy én láttam). Ez később változott meg. Sok mindent el lehet mondani erről a bandáról. Jót és rosszat vegyesen,azonban ha valaki képben van a fanbázisokkal,tudja,hogy az övék....hajlamos felettébb agresszíven fellépni. De ez a bejegyzés nem erről fog szólni,mivel kivételesen az ő kárukra történt egy incidens. 
Shanghai,Kína. Exo koncert kezdődött 19:30-tól és elviekben tartott volna 22:00-ig. Eléggé színes előadásnak volt beharangozva,ami megmutatkozott a jegyek árán is. Mivel egy jegy 1500 dollár között mozgott és aki megúszta ennyivel az örült a kis fejecskéjének.
Azonban a fanok nem azt kapták amit vártak.  Lay meg sem jelent,mivel elfoglalt volt a forgatásokkal és a koncert kb egy órával hamarabb befejeződött. Nem meglepő hogy a rajongók,kiborultak és követelőztek. Az eseményt szervező felek állításuk szerint mindent megtettek amit a szerződésbe belefoglaltak. Tegyük hozzá,hogy nem ők személyesen rendezték ezt el,így próbálnak kibújni a felelősség alól. A harmadik fél aki elviekben felelős volt a szerződésért, eltűnt,vagyis nem tudták elérni. Ami felettébb érdekes,és felelőtlenségnek tartom,hogy nem tartották szemmel azt,akin függött a bevétel...Na mindegy. Kivételesen az SM nagyjából vállalja a felelősséget és a csalódott rajongók számíthatnak valamennyi visszatérítésre. Voltak olyan pletykák,miszerint azért nem tartott ameddig mert nem fizették ki őket és fent akartak maradni a színpadon, meg rosszul érezték magukat a fiúk amiért csalódást kellett okozniuk a rajongóiknak. Speciele,hogy ha nagyon akarták volna,akkor fent maradhattak volna a színpadon,hogy piciny lelkiismeretükkel ne legyen ilyen probléma,bár ez azt jelentette volna,hogy nem hogy az idejükből veszik el x mennyiség,de nem is kapnak érte bevételt. Elviekben. Bár szerintem a fanok költenek annyit ,hogy ezzel ne legyen problematika... Na mindegy. Ezt egy elég érdekes szituációnak gondoltam ezért a lenti cikk alapján szántam rá egy bejegyzést,mivel bármennyire is kezd kiesni a kpop az életemből,még szeretem és változtatni akarok ezen+ EXO téren Chanyeol nagy kedvencem...úgy hogy már csak érte is figyelgetem a híreket. Jelen esetben teljesen a fanok oldalára állok,mivel ez pofátlanság ilyen jegy ár mellett. Kíváncsi leszek lesz-e folytatása az ügynek hivatalosan,vagy valamilyen online platformon.



Forrás: http://kpopherald.koreaherald.com/view.php?ud=201603281328359412685_2



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése